Eric Olivier

Kent 0 personen

DIVORCED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Eric Olivier en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Eric Olivier heeft 15 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na een zeer interessant eerste jaar (electronica bij dhr.

  Na een zeer interessant eerste jaar (electronica bij dhr. Wijngaarden) was het zwoegen geblazen voor mij. Toch geslaagd in 1981. Na bij diverse bedrijven werkzaam te zijn geweest als tekenaar-E en tek.-constructeur-E heb ik het vak Technisch Schrijver omarmd, wat ik nu nog steeds ben. Goede herinneringen heb ik aan dhr Wijngaarden (electronica), dhr Sanders (theoretische e-leer), dhr Kamm en Tan(elektrische motoren) en Eradus (vermogenselectronica). Helaas slechte herinneringen aan de maffe wiskundeleraar Veld, en een vogel die digitale technieken doceerde; naam vergeten.

  HTS Wegastraat, 1977

  kan me zeer weinig herinneren.

  kan me zeer weinig herinneren. Wel dat het klaslokaal altijd erg naar hout rook. Ik herinner me verder nog het uitprikken van afbeeldingen op papier met zo'n matje eronder. Ik moest van de juf 'er nog 1 prikje bij doen'. Was dat misschien juffrouw Vlasblom? Volgens mij bestaat deze school nog.

  De Morgenster, 1959

  als eerste komt bij me op de schoolkat Nelis.

  als eerste komt bij me op de schoolkat Nelis. Hij was geloof ik van de toenmalige directeur dhr. Heyboer. Wie herinnert zich niet de hard klinkende school'toeter', vlak naast de ingang. Ik ben nog in het gelukkige bezit van filmbeelden van m'n eerste schooldag in 1961 (bedankt pa!). Ik zat voor Alfred Boender. Het mooiste meisje van de klas, Heleen van de Hoek, zat helemaal links vooraan bij de lessenaar van de leraar. Flip Glastra had een oogje op haar weet ik nog en probeerde kusjes bij haar te stelen. Leraren/leraressen die ik me nog kan herinneren zijn dhr Bruinooge, mevr Dreier (laatste 2 klassen) en verder is het even blanco.

  Maarten Lutherschool, 1961

  ?