Bekijk het volledige profiel van Eric Noya en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 2

Eric Noya heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Op de klassefoto 1962-1963 zie...

Op de klassefoto 1962-1963 zie ik een paar leerlingen staan die ik herken, het zijn o.a. Wim (?), Roel Raadsen, Hans Blaauwkamp, Wouter van Veen, Marjon Aalten, Peter (?), Robin Adèr, Tineke (?).

2012, Eric Noya

In de eerste klas les gehad va...

In de eerste klas les gehad van mevrouw Wegenaar, streng (pak voor de broek), maar ook heel aardig (kreeg stapels tekenpapier van haar bij ziekte). Zesde klas meneer de Vries ('St Cirkel' zei hij, als hij heel boos was. Toch een fijne leraar en directeur van de school. Af en toe was er ook een muziekleraar, die soms in zijn enthousiasme een (muziek)dans ten beste gaf, toevallig op het moment dat een lerares van een andere klas juist ons lokaal binnen kwam.

2004, Eric Noya

Leuke tijd geweest. In de pauz...

Leuke tijd geweest. In de pauzes met Michel Westra, Wim (?) en Ron Kroon broodje eten aan de Osdorper Ban. Ook bevriend geweest met Attie Bauw en zijn band Doomsday. Geschiedenislerares Salverda herinner ik me o.a. door haar interesse voor mensen en muziek. En de 'vrije expressie' (spannend) op vrijdagavond met Kees Hardeman. Mede daardoor ook 3 toffe meiden (Els Maatman, Loes Kampsteeg, en (?) op bezoek gehad, die verassend interesse toonden voor mijn piano/muziekpassie.

2004, Eric Noya
?