Eric Moons

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Eric Moons en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Eric Moons heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  leuke tijd gehad, zat in de ov...

  leuke tijd gehad, zat in de overgangsklas, de zgn 7e klas.In 1959 naar Roosendaal gegaan St Marie voor Mulo-a. Er is onder G.v.d. Sande op deze site een foto te zien waar ik opsta. Nog wel veel "bekende"gezichten maar namen!!! ho maar. Dus herken je er personen op laat dat dan even weten.

  2007, Eric Moons

  Ik heb, als zoon van dokrer Mo...

  Ik heb, als zoon van dokrer Moons, de lagere school (6 klassen) in Egmond a.d. Hoef gevolgd. Ik kan mij helaas hier weinig van herinneren, alleen dat wij vaak met juffouw Ruitenburg opwandelden als zij van "Zee" langs ons huis kwam Namen weet ik ook niet meer (kinderen van de Waard, bloembollen?) Na de 6e klas heb ik 4 jaar doorgebracht op Internaten (Oudenbosch/Roosendaal), daarna Alkmaar en Arnhem, waar mijn vader toen woonde.

  2007, Eric Moons

  ik kwam uit Egmond en verbleef...

  ik kwam uit Egmond en verbleef bij een "pleeggezin"in Alkmaar maar 2 jaar op HDS maar misschien zijn er nog meer mannen die hun "roots"zoeken'". Ik ben na deze school naar Arnhem gegaan (HBSA)

  2005, Eric Moons
  ?