eric jurgens

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van eric jurgens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  eric jurgens heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Herinneringen vooral aan Dhr.

  Herinneringen vooral aan Dhr.Loogman, streng, jongens meisjes streng gescheiden in een rij naar boven. Als je iets deed in de rij dan kreeg je een bos sleutels naar je kop. Tussen de middag voetballen op het korfbal terrein, terug op school de schoenen controle en vervolgens de hele school schoonmaken. Mw. van Hall en Mw. Slawik fantastische docenten, vooral de verhalen over het huis in griekenland van mw. v. Hall.Heel gek kom je weinig mensen tegen uit die tijd, maar in Amstelveen en de zelfde wijk wonen Chris weitboer en Marianne Udo alle met kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd en die kom ik dus regelmatig tegen.Leo en marian Poelman, leslie, michel, die woonden vlak bij mij en daar speelden we 's avonds vaak mee buiten op straat. ruud en els(ook nog een tijd op de middelbare school meegemaakt). Alle namen kwamen direkt uit het geheugen omhoog: linda, rieta noëlle, silvia, carla,wilma, andre. yolanda van wie ik via de buurvrouw marion nog de groeten kreeg, nancy en astrid. Agriessie was ook toen der tijd veel op school bij zowel jongens als meisje, werd er heel wat af gepest. met menig vechtpartijtje. heel leuk om te horen via deze tijd wat iedereen is gaan doen dus........laat allemaal een berichtje achter

  Narcis/ Israel Queridoschool, 1964

  Herinneringen genoeg;Vanaf dag 1 dat ik de school binnen kwam was er één iemand die een onuitwisbare indruk op mij maakte, natuurlijk Mw.

  Herinneringen genoeg;Vanaf dag 1 dat ik de school binnen kwam was er één iemand die een onuitwisbare indruk op mij maakte, natuurlijk Mw. Zwart; Om nooit te vergeten :Jongeluuuuiiii met die karakteristieke krakende stem en tegen mijn vader toen ik voor de zoveelste keer ontbonden werd op haar kamer in het houten gebouw:"Mijnheer jurgens zou u geen eind hout voor uw zoon aanschaffen" Het galmt nog steeds na! Langst mogelijke tijd door gebracht via havo en vwo, het was diezelfde Mw. Zwart die na het havo eindexamen opbelde met de vraag of ik toch niet door wilde gaan met het vwo, vanwege de gezelligheid er nog 2 jaar aangeplakt.: dag en nacht genoten! namen die met te binnen schieten, Jan de Waal, Atte van Haastrecht die met zijn humor zelfs docenten gek maakte maar nooit kwaad op 'm konden worden. Door met z'n benen te gaan trillen op de achterste rij het hele lokaal in eigen freqentie deed komen zodat iedereen (zelfs lokalen ernaast) zat mee te trillen, hoe hij bij bekkering het bekende dobbelsteentje eerst liet verdwijnen (sanctie direct proefwerk) om vervolgens de week erop het potje met water te vullen zodat er weer niet gedobbeld kon worden.(wederom proefwerk) Niet te vergeten de onovertroffen krolse kater immitatie zodat docenten op de houten planken gingen stampen om de katten onder het gebouw te verjagen. Atte haalde de tv in het programma klasgenoten van Koos Postuma, daar vreselijk van genoten, Gaat ie goed in het verre Noorden Atte???, Rob Lars van Bennekom, Michael Brouwer(blauw-wit), Jacques Lopes Cardozo, Ans Bartels en Yolanda Breebaart. Vooral het sporten in de vele tussenuren van de eindexamen jaren, volleyballen tegen "de meiden" die dat zeer verdienstelijk deden. Volgens mij wordt het tijd voor een rëunie!!!!!!!!!!!!!

  Cartesius Lyceum, 1970

  ?