Eric-Jan van Vugt

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Eric-Jan van Vugt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Eric-Jan van Vugt heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het blijven zitten in 5 Atheneum was het begin van de twee leukste jaren op De Knip.

  Het blijven zitten in 5 Atheneum was het begin van de twee leukste jaren op De Knip. Samen met Filo Arnoldussen veel keet getrapt onder de lessen. Met enkele meiden uit Beek en Donk (Karin, Petra, Ingrid, Jacqueline en nog een paar) veel lol getrapt in de pauzes en op de vrijdagavonden. Ook het schoolcentrum heeft voor veel erg leuke herinneringen gezorgd, het fanatiek rikken in de pauzes, het "verstoppen" voor meneer De Haan (godsdienst), frisbonnen ruilen tegen bierbonnen en de filmavonden (vooral "goede" herinneringen aan Jaws en The Excorsist). Vooral het "mysterie van de verbogen lepeltjes" heeft de beheerder(s) van het schoolcentrum veel kopzorgen bezorgd. Samen met een stuk of 5 vrienden van de HAVO (allemaal grote hardrock-fans) heel wat haren overeind doen staan van andere leerlingen. We deden hard ons best om niet bij de (disco)meute te horen (we zien elkaar tot de dag van vandaag minimaal één keer in de week (Rudolf Staal, Pieter Verhappen, Wilbert van Sijl, Michel Daniels, Patrick van de Kerkhof en ikke). Ook herinner ik me het afbranden van de bijgebouwen en ook de (altijd door ons gewonnen) sneeuwbalgevechten met de Henricus MAVO. Slotconclusie: na een aarzelend begin in de brugklas (met als bijnaam Ukkie) een heerlijke tijd gehad op DE KNIP!!!

  Dr Knippenbergcollege Schol..., 1977

  Ik woonde vlakbij in de Meeuwstraat, moest eigenlijk naar de Titus Brandsma-school, maar mocht toch met de andere kinderen uit de straat naar de Schellenboom.

  Ik woonde vlakbij in de Meeuwstraat, moest eigenlijk naar de Titus Brandsma-school, maar mocht toch met de andere kinderen uit de straat naar de Schellenboom. In het begin waren er hele grote klassen van 45 leerlingen, later werden dat klassen van 30 leerlingen. Juffrouw Oubrie, juffrouw Verhoeven, meneer Van Dijk, meneer Overbruggen, meneer Van Vugt.

  De Schellenboom, 1971

  ?