Bekijk het volledige profiel van Eric Geerligs en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Eric Geerligs heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Lagere school 1ste t/m 3de kla...

Lagere school 1ste t/m 3de klas. Mijn eerste beste vriend, Xavier Kat. Een andere hele goede vriend, Paul Kuurstra, later op 12 jarige leeftijd overleden aan kanker. Mijn aller eerste vriendinnetje, Tatjana (Ze staat wel op een foto van de kleuter klas 1975-1976)

2003, Eric Geerligs

Binnengekomen in de 3de klas. ...

Binnengekomen in de 3de klas. Goede vrienden waren Peter van Hemert en Ruud Rodenburg, Slagbal, ijsschotsen lopen op het ijs in de singel, tennis op het schoolplein, mevrouw Frijns???? met haar gele kever, mijnheer en mevrouw Kuyper???, de bijzondere 5de/6de klas, 2 keer de eind musical te mogen doen (één keer in de 5de/6de en één keer in de 6de klas).

2003, Eric Geerligs

De gehele periode een schitter...

De gehele periode een schitterende tijd gehad. Goede muziek lessen, natuurkunde leraar met een glazen oog, gescheidenis (mevr. Quadvlieg), biologie (eerste sexuele voorlichting), Godsdienst in de kapel, in mijn onderbroek de meisjes kleedkamer binnen lopen tijdens gym, houten bijgebouw, als een van de weinige onderbouw leerlingen de bovenbouw kantine te mogen aanschouwen en bezoeken (ik had twee vriendinnen in de 6de klas). Begonnen in de brugklas, in de 2de klas een keer blijven zitten, in de 3de klas 3 weken in het nieuwe schooljaar op 23 september 1985 wegens echtscheiding verhuist naar Amsterdam.

2003, Eric Geerligs
?