Eric Carbijn

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Eric Carbijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Eric Carbijn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Leuke tijd gehad.

  Leuke tijd gehad. Veel goede herinneringen. Geweldige kleuterjuf mevr Overheem met de leuke tekkels die af en toe mee kwamen naar school. Toen de nieuwbouw nog niet om de school heen stond: bramen plukken in de pauze. Adrie die ME-er wilde worden en graag demonstreerde hoe sterk hij was… Knikkeren tijdens knikkertijd. Voetballen naast het lokaal van de 6e klas met een tennisbal met Marco. Op kamp naar Hattem met meester Brinker. Ben nu getrouwd, heb een zoon van 6 en een eigen bedrijf. Woon in Amersfoort. Ik zou het leuk vinden weer eens van wat mensen te horen hoe het met ze gaat!

  2004, Eric Carbijn

  Veel goede herinneringen.

  Veel goede herinneringen. Ook bij mij staan met name de dingen die je naast of na school deed het meeste bij. Mee als leiding op kamp, Het oude gebouw met veel sfeer. De koeken van Hamstra, Handel van van Veen. Ben nu getrouwd, heb een zoon van 6 en een eigen bedrijf. En woon in Amersfoort. Ik zou het leuk vinden weer eens van wat mensen te horen hoe het met ze gaat.

  2004, Eric Carbijn
  ?