Eric Brouwer

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Eric Brouwer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Eric Brouwer heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik heb heel veel favoriete herinneringen aan deze school! Juf Van Heerden en Jan Visser als leerkrachten zijn me goed bijgebleven, omdat ik ze in later jaren nog wel ben tegengekomen.

  Ik heb heel veel favoriete herinneringen aan deze school! Juf Van Heerden en Jan Visser als leerkrachten zijn me goed bijgebleven, omdat ik ze in later jaren nog wel ben tegengekomen. Het schoolplein met alle spelletjes. Aardappeltjes kweken in de eerste klas met de juf en vervolgens met de hele klas van 1 aardappelstruik eten. Mijn eerste vriendinnetje Jolanda Plug. Dat zijn maar een paar leuke herinneringen.

  2003, Eric Brouwer

  Van 1979 tot 81 heb ik de havo gedaan.

  Van 1979 tot 81 heb ik de havo gedaan. Daarna tot 83 het VWO. Ik heb heel veel goeie herinneringen aan deze school. Mijn favoriete herinnering is mijn vriendin van toen: Belinda. Ook was ik behoorlijk punk. (ben ik in mijn hart nog steeds, de muziek draai ik nog steeds en sommige concerten bezoek ik nog steeds. Werkweek Praag was ook erg leuk met Binnendijk. Mijn vriendschap met Rob(=nur ROP) Grim ontstond toen en Rop en ik zijn nog steeds bevriend. Da's uiteraard ook een groot pluspunt. Een groot aantal leraren zoals Drewes voor geschiedenis, Rozenhart voor wiskunde, Cock voor Engels, Van Trigt en Cameron("Brouwer....zwaan!" voor Duits, die kleine voor economie, hebben ook bijgedragen aan de goede herinneringen aan die school.

  2003, Eric Brouwer

  Mijn favoriete herinnering is o.

  Mijn favoriete herinnering is o.a. mijn vriendschap met Erik Pranger. Daaruit het leuke contact met Marc Baas en Michel van Aarst. Uiteraard de zeer populaire geschiedenislessen van Van der Wal "en we gaan over tot de orde van de dag"....diepe zucht.. Ik moet ook van het hart dat de school me ook een aantal minder goede herinneringen mee heeft gegeven zoals het in de brugklas ziekelijk pesten door een aantal jongens zoals Auke, Johan en Frank. Gelukkig stopte dat begin tweede klas nadat ik Frank, in het bijzijn van mevrouw Hoekstra, in de klas, een bloedneus sloeg en Tops me naderhand groot gelijk gaf en me verweet, na al de pesterijen, niet veel eerder geslagen te hebben! Wat ik wel weer errug leuk vond was de handerbeidzolder van Meuselaar. Hele goede herinneringen zijn ook Doreen Dirkzwager en Ingrid van de Nieuwenhuis. Ze weten zelf wel waarom.Weliswaar jaren later, maar zijn oorsprong hebbende op deze school.

  2003, Eric Brouwer
  ?