Engelina Wessel

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Engelina Wessel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Engelina Wessel heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ja deze school ken ik ook nog wel redelijk.

  Ja deze school ken ik ook nog wel redelijk. Echter ook hier geen namen van medeleerlingen meer. Zonde hoor. Dus wie helpt me uit de brand?? Ik weet nog dat we type les + steno kregen van Mevrouw Lely en frans van een klein pittig vrouwtje. Dus wie heeft er nog foto's uit die tijd... Laat het me ff weten.

  2007, Engelina Wessel

  Ja deze school had inderdaad leuke herinneringen.

  Ja deze school had inderdaad leuke herinneringen. Ik weet niet zoveel namen vanmijn medeleerlingen meer. Dus als iemand mij kan helpen door middel van een klassefoto dan graag. Maar de inval leraar geschiedenis die brandnetels kreeg, dat vergeet ik nooit meer. Wie was ook weer de leraar van nederlands??

  2007, Engelina Wessel

  Volgens mij heb ik de periode wat verkeerd maar ja het is ook zo lang geleden.

  Volgens mij heb ik de periode wat verkeerd maar ja het is ook zo lang geleden. Ik weet well dat ik in de klas zat met Carla Vermeij, Richard Vogel, Alex Vitcher. We hebben een tijd in de dependance gezeten. Hier zit nu het natuurcentrum in volgens mij. Natuurlijk de lenteloop and Oosterhout zijn goeie herrinneringen. En de mot die we hadden met de Ouverture school.

  2004, Engelina Wessel
  ?