Engelien Steenbruggen

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Engelien Steenbruggen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Engelien Steenbruggen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Mijn eerste herinnering gaat terug naar Jufr.

  Mijn eerste herinnering gaat terug naar Jufr. Janssen met haar groene Renault Dauphine. Het schrijven met een kroontjespen en het stempeltje dat je kon verdienen wanneer je netjes geschreven had.Juffrouw Allema, heel streng. Ik had een keer mijn nagels gelakt en die moest ik er met water en zeep afboenen...De schooltandarts die jaarlijks op school kwam.De schoolreisjes en later de schoolkampen. Ik kan me toch nog wel heel veel namen herinneren we hebben natuurlijk heel wat jaartjes de klassen gedeeld.

  2006, Engelien Steenbruggen

  Iedere schooldag begon met een stukje lezen uit de bijbel.

  Iedere schooldag begon met een stukje lezen uit de bijbel. Meneer Hol de aardige congierge, de strenge heer Duker. Directeur De Groot die je bij je oren vasthield wanneer hij je ernstig toesprak.Van Huis die tijdens de lessen rek en strek oefeningen uitvoerde. Lieveld die altijd met zijn kont stond te schudden wanneer hij op het bord schreef. Van Loo met zijn kleine fiatje waar hij onwijs mee kon scheuren.

  2005, Engelien Steenbruggen
  ?