Emmy Sonnemans

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Emmy Sonnemans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Emmy Sonnemans heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vooral de kontakten met de andere scholen bevielen mij goed.

  Vooral de kontakten met de andere scholen bevielen mij goed. We gingen jaarlijks naar het boerenkoolzaalhockeytoernooi en mochten lekker met boerenkool smijten. Ook de sportdagen op de HTS in Enschede waren altijd erg leuk.

  Mr. Koetsier, HTS van de Co..., 1976

  Ik zat met mijn 3 zussen (de Grooffjes) op de St.

  Ik zat met mijn 3 zussen (de Grooffjes) op de St. Jozefschool. Ik ben uit het jaar 1959 dus ik denk dat ik in 1970 ongeveer van school ging. Ik zat in de klas met Leonie van Veen, Monique van der Elst, Terrie Roozen, Kikkie Roozen, Janneke Prins, Wilma Wubbe, en nog veel meer. We hadden met een groepje meiden een clubje gevormd en dan gingen wij in de pauze stiekem naar het klooster. We dachten dat nonnen als ze dood waren gegaan, zij dan werden opgezet. En ja hoor ergens in de kelder van het klooster kwam we op een van onze tochten een nonnenbeeld tegen !!. Ook weet ik nog dat de jongens tussen de meisjes in de schoolbanken mochten zitten als we moesten oefenen met zingen voor de 1e communie, heel spannend.

  Franciscusschool, 1965

  ?