Emmy Lamme

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Emmy Lamme en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Emmy Lamme heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zoals iedereen al schrijft die op deze school heeft gezeten was het een kleine school.

  Zoals iedereen al schrijft die op deze school heeft gezeten was het een kleine school. 3 klassen in een lokaal. Ik zat in de klas bij Maaike Krook, Anja Veltrop, Renske van der Wal, Marieke Boersma, Gwenny Khoe, Esther de Boer, Lydia van Herk, Joost de Rooy, Antoon van 't Klooster, Mark Viveen en Michael Lavoo. Renske, Marieke, Gwenny en Michael zijn halverweg van school af gegaan. We hebben les gehad van juf Janneke, meester Bart en juf Wimmy. Wat ik me van juf Janneke kan herinneren is dat ze één hele dikke vinger had (daar waren we wel een beetje bang voor). Verder kan ik me nog herinneren dat we na de middagpauze moesten vertellen wat we thuis hadden gegeten (het moest natuulijk gezond zijn). Dus dan vertelde je dat je een bruine boterham met kaas had gegeten ipv een witte met hagelslag. Van meester Bart herinner ik me dat hij altijd een radio op het bord tekende en daarop een aan en uit knop. We moesten dan gaan zingen en hij bediende de knoppen. Als hij op de uit knop wees moesten wij in ons hoofd doorzingen en wees hij weer op de aan knop moesten we weer verder zingen. En dan hopen dat je goed in je hoofd dat doorgezongen. Ook deden we wel is een spel en dan moest je worstje zeggen, maar ik weet niet meer hoe dat precies gaat. Onze klas was de eerste klas van juf Wimmy (ze kwam net van school). Ze had vaak van die rare paarse punt schoenen aan. Daar moesten we wel om lachen. Ook heeft Marina een keer de groene verf uit haar haar moeten knippen (ongelukje met verfen van haar huis). Ik heb er een hele leuke tijd gehad.

  School met de Bijbel, 1984

  Het eerste jaar het ik het heel erg leuk gehad.

  Het eerste jaar het ik het heel erg leuk gehad. Bij Willems was het altijd weer afwachten hoeveel leerlingen er de les werden uitgegooid. Jammer dat ik na het eerste jaar een andere richting heb gekozen dan Patricia, Joyce, Nicole en Nicole. Daarna was de opleiding niet veel meer aan.

  Dudok College Sector Econom..., 1996

  Ik heb een hele leuke tijd gehad op deze school.

  Ik heb een hele leuke tijd gehad op deze school. Vooral het laatste jaar hadden de leraren het zwaar. Grappig was wel dat mevr. van Schreven ons stieke****oepjes liet halen bij het sigarenboertje.

  chr.scholengemeenschaphilve..., 1992

  ?