Bekijk het volledige profiel van Emmy EPinas en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Emmy EPinas heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Na m'n studie mode en kleding ...

Na m'n studie mode en kleding ben ik op advies vna m'n leraar Communicatie gaan studeren. In het derde jaar heb ik gekozen voor Communicatie Creatief en ben. Ik heb in dat jaar ook, zes maanden stage gelopen op de marketing afdeling SPSS in Sydney Australie en had een waanzinnige tijd. Het is een ervaring dat me altijd zal bijblijven.. Ik ben in October 2000 afgestudeerd, een paar maanden later omdat m'n computer was gecrashed en ik meer dan de helft van m'n scriptie kwijtben geraakt.. Ik heb nog steeds contact met Suzan Bergwerf die het het zelfde jaar zat als ik.. Met Hesdy Lonwijk die een jaartje later was, heb ik af en toe nog contact via email.. Wat is er gebeurd met mensen uit die periode.. Laat a.u.b van van je horen..

2007, Emmy EPinas

Heb er gezeten van 1993 tot 19...

Heb er gezeten van 1993 tot 1996. Ik heb MDGO mode en kleding gedaan. Ik maak nog steeds m'n eigen kleding. Voor ons afstuderen heb ik samen met Miranda en Lucille een collectie ontworpen (EMMILU genaamd). Er is niet echt veel wat je met de opleiding kan doen, maar ik kan wel zeggen dat het een leuke ervaring was. Ik kan me bepaalde namen uit het laatste jaar herinneren...Erika, Joske, Miranda, Lucille, Priscilla, Miranda (er zaten 2 Miranda's,) Martine.. Martine Bakker was geloof ik onze lerares...

2003, Emmy EPinas
?