Emmily Berkers

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Emmily Berkers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Emmily Berkers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Begonnen als eerste lichting op de middenschool, heb nog samen met Magda en Hildewies op de foto gestaan in de krant.

  Begonnen als eerste lichting op de middenschool, heb nog samen met Magda en Hildewies op de foto gestaan in de krant. Was de 1,2,3 O klas van Minze Tonkens. Zag al wat oude klassefoto,s bij Bianca Kort staan. Daarna Havo bij Hanneke Blom.

  2004, Emmily Berkers

  Ik had het idee dat we met de Laetare alleen maar op kamp gingen , onder andere naar een oom en tante van juffrouw Tineke in Achterveld en daar kon je heerlijk tussen of door de koeienvlaaien lopen.

  Ik had het idee dat we met de Laetare alleen maar op kamp gingen , onder andere naar een oom en tante van juffrouw Tineke in Achterveld en daar kon je heerlijk tussen of door de koeienvlaaien lopen. 's avonds gingen we met z'n allen zeurend zingen WIJ WILLEN EEN IJSJE wat we niet kregen. Heb een leuke tijd gehad in de Heksenketel bij mijnheer Louis. Kom af en toe Jan van de Berg tegen en Jan Janssen die na al die jaren nog steeds weten wie ik ben Leuk. Was daar en ben nog steeds bevriend met Jose Molenaar

  2004, Emmily Berkers
  ?