Bekijk het volledige profiel van Emmelien Schouten en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Emmelien Schouten heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik heb tot en met de derde kla...

Ik heb tot en met de derde klas op deze school gezeten. Juffrouw den Dulk is in mijn herinnering blijven steken. Als je in je neus zat te peuteren was haar opmerking: zit niet in je neus te pulleken, naar de bollen. In die tijd was er ook een kotter vergaan en spoelde er een jongen op het strand aan. We moesten in die week een bepaalde psalm leren en elke keer als ik deze psalm hoor, moet ik weer aan dat gebeuren denken.

2004, Emmelien Schouten

Ik heb de eerste 3 jaar van mi...

Ik heb de eerste 3 jaar van mijn lagere schooltijd op een andere school doorgebracht en ben pas in het 4de jaar op deze school terecht gekomen. Ik kan mij nog herinneren dat we in de zesde klas een sigaretje rookten op het veldje achter het kerkje aan de Pr. Mauritslaan en doodsbang waren betrapt te worden.

2004, Emmelien Schouten

Ik heb hier de Vormingsklas ge...

Ik heb hier de Vormingsklas gedaan en daarna de Nxx. Vormingsklas: een uur lang strijken op een zakdoek en een sloop. Ik heb nu nog een hekel aan strijken. Nxx: Veel lol met Gera en Gelske van Oel.

2004, Emmelien Schouten
?