emma turner

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van emma turner en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  emma turner heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  De hongerwinter kan ik me goed herinneren met de gaarkeuken in de gymzaal, en als er luchtalarm was werden we door de jongens van de hogere klassen naar huis gebracht.

  De hongerwinter kan ik me goed herinneren met de gaarkeuken in de gymzaal, en als er luchtalarm was werden we door de jongens van de hogere klassen naar huis gebracht.Het was een echte buurtschool en de meeste kinderen woonden in dezelfde buurt, degeen die naar een openbare school gingen. In mijn familie waren 8 kinderen en we zijn allemaal op de dr D. Bosschool geweest. Ook zijn we met alle acht naar de reunie geweest, heel byzonder en ook dat we allemaal nog leven. |Mijn oudste broer wordt 82 en de jongste 64 jaar. Dus vele herinneringen. Emmy van der Linden schooljaar 1943-1950.

  2004, emma turner

  IK kan me veel herinneren en speciaal de goede tijden die we hadden.

  IK kan me veel herinneren en speciaal de goede tijden die we hadden. Mijn dierbare herinneringen gaan speciaal naar juf. Terbeke die 3 jaar met ons mee is gegaan. En natuurlijk de feesten die we hadden.

  2004, emma turner
  ?