Ontdek PLUS

Emma Frey Bakker

Kent 13 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in Amsterdam

  Bekijk het volledige profiel van Emma Frey Bakker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Emma Frey Bakker heeft 3 klassenfoto's en kent 13 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ging één jaar en tevens het laatste leerjaar naar deze school.

  Ik ging één jaar en tevens het laatste leerjaar naar deze school. Het was een verbetering ten opzichte van de vorige huishoudschool waar ik naar toe ging. Ruimere lokalen, meer licht, schoner, meer individuele aandacht, uitgebreider en meer prikkelend lesaanbod . Helaas te laat voor de problemen waar ik in zat. Ik trok voornamelijk op met Laura Boon (?) en at mijn middagboterham bij mijn oma in bejaardenhuis (Eikenhof(?).

  huishoudschool, 1970

  Leuke school.

  Leuke school. Ik presteerde minder dan ik kon. Achteraf had ik erg veel last van stof en hoestte veel. Ik haalde wel een type- en klimroosdiploma. Daar heb ik nog steeds veel aan. De leukste juf vond ik juffrouw Zettels. Ik trok op met Louise Beenhouwer en Ria(?) Bremer.

  Huishoudschool, 1968

  Het was een leuke school met de stoelen buiten bij mooi weer en veel knutselwerk.

  Het was een leuke school met de stoelen buiten bij mooi weer en veel knutselwerk. En als ik overgekookte melk ruik, herinner ik mij juffrouw Mia. Ondanks het leuke houten poppetje op de deur was ik doodsbang in het WC-hokje. Ik was altijd bang dat er een enge kerel inzat. Dat gaf toen veel problemen.

  St. Teresia Kleuterschool, 1961