Emile van den Heuvel

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Emile van den Heuvel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Emile van den Heuvel heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Een fantastische tijd gehad.

  Een fantastische tijd gehad. danswedstrijden met Saida en Conny, en hele leuke avonden achter de bar met Mike. voorbeeld over hoe leuk we het hadden is wel dat Hans wie kent hem niet ons nog is komen ophalen in Breda (waar wij 4 dagen jazz festival onveilig hadden gemaakt) en lichtelijk aangeschoten die dag dubbele bardienst moesten draaien... tot het eind helemaal super.

  2008, Emile van den Heuvel

  Van het Cals College naar de LTS.

  Van het Cals College naar de LTS. Enige herinnering die ik hieraan heb overgehouden is het opsluiten van Appelman in het tekenlokaal, van Putten, de directeur en een ondergelopen klaslokaal bij de houtbewerking.... voor de verhalen leuk, maar achteraf toch wel spijt van. maar uiteindelijk heeft dit alles me wel gevormd tot de persoon die ik nu ben.

  2008, Emile van den Heuvel

  Het Cals College.

  Het Cals College. Enige korte herinnering die ik hieraan heb overgehouden is Reinaart of Reindert (de concierge) conrector Elsendoorn en de bezem.... oh ja, en 2x klas 1E.

  2008, Emile van den Heuvel
  ?