Emile Nossin

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Emile Nossin en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Emile Nossin heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Ik kan me weinig herinneren van deze tijd.

  Ik kan me weinig herinneren van deze tijd. Geen enkele naam die bovendrijft zelfs...

  2003, Emile Nossin

  M'n tijd op deze school was niet zo lang maar wel leuk.

  M'n tijd op deze school was niet zo lang maar wel leuk. Ik was vriendje met Geoffrey (spelling?) en kan me een aantal leuke meisjes herinneren maar niet alle namen (Kim...en..ehmm Lydia ofzo?). Wenka vond ik altijd heel leuk maar daar zat ik meestal niet mee in de klas jammer genoeg. Ik kan me 1 juf specifiek herinneren die ik erg leuk vond, maar geen idee meer hoe ze heet.

  2003, Emile Nossin

  Halverwege op deze school gekomen, ik kan me nog zeer goed mijnheer Bouwens herinneren die ik 2 jaar mocht meemaken (niet blijven zitten echter).

  Halverwege op deze school gekomen, ik kan me nog zeer goed mijnheer Bouwens herinneren die ik 2 jaar mocht meemaken (niet blijven zitten echter). Dat was altijd tranen van het lachen. Ik weet ook nog dat hij een keer wat vliegtuigen voor me ging uittekenen en dat ik mocht raden wat voor type het was. Ik denk dat hij al vroeg doorhad dat ik dat leuk vond (en hij was heli piloot geweest geloof ik). Redelijk leuke tijd gehad hier.

  2003, Emile Nossin
  ?