Emiel van der Beek

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Emiel van der Beek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Emiel van der Beek heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een geweldige school waarvan ik alle leraren nog goed kan herinderen vooral mr.

  Een geweldige school waarvan ik alle leraren nog goed kan herinderen vooral mr. Tonny tonkens en mr. willem en mevr Betsie en het hooft paul imberg als ik me niet vergis een leuke periode heb ik daar gehad. vooral als het om knikkers ging. maar goed ik hoop dat er meer mensen zich aan melden, het is altijd wel leuk als je weer es van elkaar hoort enzo. groetjes Emiel van der beek

  Jan Tuinschool, 1986

  hallo luitjes en lotgenoten hier ben ik dan Emiel van der beek dit waren 1 van mijn beste jaren van mijn leven ik heb eerst 2jaar in de brugklas gezeten 1d en 2d met als kasse docenten mevr.

  hallo luitjes en lotgenoten hier ben ik dan Emiel van der beek dit waren 1 van mijn beste jaren van mijn leven ik heb eerst 2jaar in de brugklas gezeten 1d en 2d met als kasse docenten mevr. tulen en mr. lotgering. en daarna de mechanische technieken op gegaan bij de heer Hamer enzo echte top jaren natuurlijk school liefdes deed ik niet aan was te druk bezig met vrienden en nog een beetje kinderachtig doen enzo dusz hoop dat er nog meer mensen zich hier aanmelden kunnen we es een keer een gezellig feesie organiseren in onze oude kantine enzo. kben gek op feesies enzo dusz.

  de lange school (sbhs), 1995

  tja de kleuterschool ja enzo heb er niet veel herinderingen aan.

  tja de kleuterschool ja enzo heb er niet veel herinderingen aan. wel dat als ik de foto's bekijk dan zie ik wel wat dingen voor bij flitsen. ik ken nog wel een juf hettie o.i.d mmmmmm tja en wat al niet meer heb wel duidelijke herinderingen over sneeuw en sinterklaas enzo. maar goed de groeten van Emiel

  't olifantje, 1985

  ?