Bekijk het volledige profiel van Emiel Mostert en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Emiel Mostert heeft 2 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Een tijd om weg te dromen en e...

Een tijd om weg te dromen en een andere visie op de wereld en mensen te krijgen, leuke mensen ontmoet, maar niet blijvend, van sommigen vond ik dat wel erg jammer. Maar eerlijk is eerlijk, ik was mijzelf ook al kwijt.

2012, Emiel Mostert

Kwam daar binnen in de derde k...

Kwam daar binnen in de derde klas, tussen een aantal leerlingen waarmee ik in Boven H'veld had schoolgegaan. School boeide mij niet, de leerlingen ook nauwelijks, op een paar na. Rika van Dijk boeide mij bijzonder. Bijzondere leerkrachten dat zeker.

2012, Emiel Mostert

Van der Glas liet me zitten, t...

Van der Glas liet me zitten, tegen de zin van andere leerkrachten omdat hij mij niet mocht. Eckhart geweldige leerkracht, erg kort Zeeuws lontje, dat wel. Bot, had de zaken onder controle, Botma enthousiaste 'Franse'Fries, Nederlof, totaal geen controle, maar erg aardige man, Tarzan, leuk man als je hem eenmaal kende, hij hield niet van bijnamen, zeker niet van Boris Boef, eigenlijk heet hij van de Graaf.

2012, Emiel Mostert
?