Emanuel deDeus

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Emanuel deDeus en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Emanuel deDeus heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 1

  ik kan me niet veel meer herinneren, wel die misselijke straghouw die we meester slagroom noemde, hij had mij en een schoolvriendje gestraft omdat we in de pauze rokjes van klasgenotes omhoog trokken.

  ik kan me niet veel meer herinneren, wel die misselijke straghouw die we meester slagroom noemde, hij had mij en een schoolvriendje gestraft omdat we in de pauze rokjes van klasgenotes omhoog trokken. we werden beiden aan ons haar getrokken zodat wij op onze tenen door de gang liepen naast hem. hij trok met wijsvinger en duim aan een plukje van je haar. ook kan ik mij een nederlands meisje monique v/d werff en een hindoestaans jongetje sunil herinneren. dit zijn de enige namen die ik me kan herinneren, vraag me niet waarom. ik woonde aan de henegouwerlaan en we zijn toen ik een jaar of acht/negen was verhuisd naar blijdorp, voor mij toen een ingrijpende gebeurtenis. ook weet ik nog hoe we naar zwemles gingen in de van manenstraat, met een bus van de snelle vliet, die noemden we slome vliet. gelukkig is niet alleen mijn gevoel voor humor veranderd.

  2004, Emanuel deDeus
  ?