Elvira Rentinck

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Elvira Rentinck en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Elvira Rentinck heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vooral leuke herinneringen aan bizarre gewoontes en persoonlijkheden van leraren.

  Vooral leuke herinneringen aan bizarre gewoontes en persoonlijkheden van leraren..Bij mij was het of erg leuk of erg slecht contact met de docent..gelukkig maakten de leuke contacten het goed voor de slechte. En natuurlijk altijd gematst worden door 'meneer' Ron, de concierge...(de regel was toch eigenlijk dat er bij 10 gemiste uren een brief thuis kwam??) Goede herinneringen aan de Wevers (waarom gaan sommige docenten niet tot hun 80e door?!), Lassche, Ydema, Kenter (he Kent!), Lust (recht voor zijn raap), Vinkenburg, Janninga, lachen om van de Vorm, en nog wel meer. Laten we de slechte herinneringen aan leraren maar niet noemen :-) 1 grote slechte herinnering...de invoering van de 2e Fase!! Moet toch weer eens langs gaan daar..groetjes

  Sint Nicolaaslyceum, 1995

  Leuke klas, altijd gezellig op het schoolplein, klassenfeesten, musicals, texel, poppel, geinlopen, trouwen in groep 6, les van mn oom in groep 8, De totale sfeer van de school en de klas waren top.

  Leuke klas, altijd gezellig op het schoolplein, klassenfeesten, musicals, texel, poppel, geinlopen, trouwen in groep 6, les van mn oom in groep 8, De totale sfeer van de school en de klas waren top. Ontzettend leuke tijd gehad. Wanneer houden we eens een reunie? zou nu wel leuk zijn ;)

  Pius-School, 1987

  ?