Elsbeth deReuver

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Elsbeth deReuver en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Elsbeth deReuver heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Laatste twee jaar van de MAVO gedaan.

  Laatste twee jaar van de MAVO gedaan. Ondanks het strenge regime, wel veel plezier gehad. Daarna ben ik naar de Pedagogische Academie op de Baanstraat gegaan om de HAVO af te maken.

  Duinwijk Mavo (voorheen ULO), 1977

  4 en 5 Havo gedaan en een fantastische tijd gehad.

  4 en 5 Havo gedaan en een fantastische tijd gehad. Het was heel erg vrij en we hadden zelfs een aantal baaluren per maand.

  Hogere Pedagogische School, 1979

  Begonnen bij juffrouw Tol, alias Kippedrol.

  Begonnen bij juffrouw Tol, alias Kippedrol. Ik zat in de klas bij Ingrid de Reuver, Leonie Kruyze, Joyce Wisker, Dina Hagen, Annemieke Snoep,Laura Heemskerk, Marjo Smit, Japie Redingius, Richard Renkema, Guus van Loenen, Marco Hofland, Margret Jongejans, Carla Hamerpagt, Linda Bach, Siebe van Doornik. Met Ingrid heb ik natuurlijk intensief kontakt omdat we naast beste vriendinnen ook echte tante en nicht zijn. Ook met Leonie is toen een hechte vriendschap ontstaan die tot op de dag van vandaag nog steeds heel erg leuk en goed is. Ingrid en ik zijn zelfs vorig jaar bij Leonie in Frankrijk wezen logeren. Superleuk en zeker voor herhaling vatbaar.

  Julianaschool / Groene Kikk..., 1969

  ?