Bekijk het volledige profiel van Els Westerman en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Els Westerman heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Onze directeur was de Heer Maa...

Onze directeur was de Heer Maarschalkerwaard, die voorheen leraar was op de Mulo in Leidschendam, waar ik leerling was vanaf de 1e t/m de derde klas. Daarna startte de eerste katholieke Mulo in Zoetermeer en daar het gebouw nog niet gereed was toen het schooljaar begon, brachten we de eerste winter door op een zolder, in de poort van de toegang naar de lagere scholen. Daar hadden we een oude potkachel, die af en toe "ontplofte", waarbij een grote, witte wolk vrijkwam! Vaak zaten we echter te bibberen van de kou; ik weet nog goed hoe ik mijn handen in de mouwen van mijn trui moest stoppen in een poging om ze wat warmer te krijgen! We waren met slechts elf leerlingen, negen meisjes en twee jongens, daar wij de eerste klas waren van de toen genaamde Petrus en Paulus Mulo. Enkele namen van mede-leerlingen: Margo Berg, Ineke Vollebregt, Ada Vollebregt, Wil Ruygrok en Jos Tetteroo, die in Leidschendam woonde.

2007, Els Westerman

Ik ging om met Gonnie Westerma...

Ik ging om met Gonnie Westerman, Carla Borremans en Elmy Blumer. Mijn favoriete lerares, aan wie ik heel veel te danken heb, was juffrouw Wildschut, daar de juffrouw van de vorige (5e) klas vaak laat op school kwam en zat te slapen, waardoor ik ook enorm lui was geworden. Dankzij de persoonlijke begeleiding van juffrouw Wildschut werd ik op de MULO in Leidschendam toegelaten, waardoor ik later naar een Bijbelschool in Engeland kon gaan, waar ik mijn Spaanse echtgenoot leerde kennen. We wonen nu al ruim 31 jaar in Spanje, hebben twee kinderen (Ruth en David) en vier kleinkinderen (van 1-6 jaar), allen van onze dochter. David is nog niet getrouwd en studeert verpleegkunde op de universiteit vlak bij ons in Toledo. Zeven jaar geleden zijn we verhuisd van Calpe (Alicante), waar we 24 jaar gewoond hebben. Nu wonen we dichtbij Toledo. Dit hele relaas stuur ik door in geval iemand zich mij nog herinnert en er interesse in mocht hebben. Zelf zou ik het enorm leuk vinden om op deze wjze nog eens contact met iemand van vroeger te kunnen krijgen! Het ga iedereen die dit leest goed, met tevens de beste wensen voor het nieuwe jaar!

2007, Els Westerman
?