els verkooij

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van els verkooij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  els verkooij heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  kan me er niet zo veel meer van herinneren vond het wel leuk, brons met ster gehaald samen met een stel vrienden marjan, peter, mees en dan laat het geheugen mij weer in de steek.

  kan me er niet zo veel meer van herinneren vond het wel leuk, brons met ster gehaald samen met een stel vrienden marjan, peter, mees en dan laat het geheugen mij weer in de steek......heb dansen altijd leuk gevonden en dans nu bij dansschool Oostveen ......

  Dansschool Gerver, 1975

  kan me niet veel meer herinneren alleen dat het hoofd van de school bij zijn voornaam genoemd wilde worden ik d8t dat dat frans was.

  kan me niet veel meer herinneren alleen dat het hoofd van de school bij zijn voornaam genoemd wilde worden ik d8t dat dat frans was.

  de Groene School - Centrum ..., 1974

  meester steenman was een lieverd, ben vaak bij hem thuis geweest, hij had 2 dochters en hij bracht mij vaak naar huis op de motor.

  meester steenman was een lieverd, ben vaak bij hem thuis geweest, hij had 2 dochters en hij bracht mij vaak naar huis op de motor. was echt een te gekke leraar!! Omdat wij verhuisd waren moest ik met de bus naar school en dan haalde ik marja heppener van huis op en liepen wij samen naar school. meester blok hadden we in klas 4 en volgens mij ook in 5 de 6e klas was helemaal top want toen hadden we meester steenman. met deze klas hebben we al is een reunie gehad omdat meester steenman toen 50 jaar werd en dat was in het jaar ik dacht 1986 het was erg leuk om dan die gezichten weer te zien en ook die oude school.

  Rozenschool, 1964

  ?