Els Veen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Els Veen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Els Veen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  De foto van Hennie Schrijvers komt mij bekend voor.

  De foto van Hennie Schrijvers komt mij bekend voor. Ik zit in de middelste rij met dat donkere truitje aan. Wat ik mij kan herinneren is de zandbak in de tuin en op de gang die twee kleine w.c.tjes. De rest ben ik echt een beetje kwijt

  2006, Els Veen

  Mijn vriendin Carla en ik waren vaak te laat en zaten dan in het voorportaal te wachten op de volgende les en leren voor de repetitie die we dan net gemist hadden en aan het eind van de les moesten inhalen.

  Mijn vriendin Carla en ik waren vaak te laat en zaten dan in het voorportaal te wachten op de volgende les en leren voor de repetitie die we dan net gemist hadden en aan het eind van de les moesten inhalen. Een schoolfoto komt nog moet even opzoeken.

  2004, Els Veen

  Uit mijn poesie album een aantal namen van klasgenootjes gevonden: Treesje Merks, Marrie Oortgijs, Marja Schalkwijk,Elly ter Hoeve, Willy Broersen, Margo ?, Tineke Knoop Gerrie Theijn Lenie Plooy, Marja v.

  Uit mijn poesie album een aantal namen van klasgenootjes gevonden: Treesje Merks, Marrie Oortgijs, Marja Schalkwijk,Elly ter Hoeve, Willy Broersen, Margo ?, Tineke Knoop Gerrie Theijn Lenie Plooy, Marja v. Loon (mijn schoolvriendin woonde in de Insulindestraat), Margaret Veth, Marina Vendeloo, Anneke van der Lee,Yvonne de Bie, Marion Luijten, Trudy van Herpen, Tony Nowee, Elly v.d. Ruit, Anneke Theijn, Nel Verkerk, Ria van Gijzen, Nellie van Eck, onderwijzeres T.Vol-deKruijter en juffrouw Voorhagen.

  2004, Els Veen
  ?