Els van der Meulen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Els van der Meulen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Els van der Meulen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Er waren drie lokaties volgens mijn herinnering; lopas diaslaan, erfgooiertraat en een lokaaltje van de elout van soeterwoude school? We speelden daar vaak in de grote zandbak en met vrachtwagenbinnenbanden.

  Er waren drie lokaties volgens mijn herinnering; lopas diaslaan, erfgooiertraat en een lokaaltje van de elout van soeterwoude school? We speelden daar vaak in de grote zandbak en met vrachtwagenbinnenbanden. Binnen waren de water-en zandtafel favoriet. Er waren heel veel kinderen. Ik herinner mij ook de schoolmelk brr, (heeft op velen indruk gemaakt lees ik). Een juf kan ik mij niet herinneren, wel een jongetje Job die verstandelijk gehandicapt was(?).

  hummeloord, 1962

  Ik herinner me veel van de schooltijd op de Elout.

  Ik herinner me veel van de schooltijd op de Elout. In de tweede klas bij juffrouw Joor zongen we veel met begeleiding van gitaar en piano. Ik heb nog een foto van haar trouwen, waar onze klas + veel zusjes en broertjes op staan. Bij juffrouw Oskam hing er een plaat aan de muur van 'van der Hulst',waar ook een leesboek bij hoorde. Ik droomde vaak weg bij die plaat. Verder herinner ik me het slagbal op het schoolplein (en dat de gordijnen dicht moesten van de klas wanneer we naar anderen zaten te kijken) en op het veld bij de winkels waar we al belletje trekkend naar toe liepen. De knikkertijd, rolschaatsen, op het schoolplein ook na schooltijd. De 'aubades' bij het stadhuis op koninginne dag, (geboorte van willem alexander), en de overvolle vieringen in de hal met sinterklaas en kerst, (mandarijntjes). Enz.enz. De juffen en meesters; klas 1 juf Kuiken, klas 2 juf Joor en zo verder, juf oskam, karman,meester boogaard en ik zat een half jaar bij meester Verschoor en toen begon meester Langkrijer als hoofd van de school.

  elout van soeterwoude school, 1965

  ?