Els van den Berge

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Els van den Berge en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Els van den Berge heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Erg leuke tijd gehad, dat je op deze school ook nog iets moest leren daar kwam ik pas na enkele jaren achter.

  Erg leuke tijd gehad, dat je op deze school ook nog iets moest leren daar kwam ik pas na enkele jaren achter. De eerste 2 jaar was Zr. Auxiliatrice (okki) hoofd en later de heer v Dongen. Ik trok in die tijd veel op met Marian v d Eerden, Netty Scheepers, Ans Jansen (van pliesie Jansen) Heb een foto is van klas 3A. Weet nog veel namen maar niet alle.

  r.k. Meisjes ULO Wiltzangk, 1963

  Heb hier op de "bewaarschool" gezeten en daarna op de lagere school.

  Heb hier op de "bewaarschool" gezeten en daarna op de lagere school. In de eerste klas bij juffrouw Schellekens uit Gemonde, er was ook een andere juffr. Schellekens van de Burgakker. in de tweede zat ik bij juffr. van Zoggel. ik ben ook blijven zitten in de tweede klas. verder herinner ik me namen als Juffr. Welling, juffr. Hezemans, en in de zesde klas zat ik bij Zr. Bernadette. hiervan heb ik nog een foto en ik kan me bijna iedereen nog herinneren van gezicht en van naam.Ik heb minder leuke dingen meegemaakt in mijn jeugd maar mijn lagere schooltijd was erg fijn, hoewel er natuurlijk lieve en minder lieve zusters en leraressen waren. Maar wij zullen ook niet altijd schatjes zijn geweest.

  st jozef school, 1954

  ?