Els Struiksma

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Els Struiksma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Els Struiksma heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinner mij juffrouw Bender.

  Ik herinner mij juffrouw Bender. Zwemles in het "Overdekte". Het zeepje onder de douche en de geur van chloor. Het was een vriendelijke tijd en we werden beschermd opgevoed.

  kleuterschool beukeboom, 1956

  Leuke herinneringen aan de oude Perkschool.

  Leuke herinneringen aan de oude Perkschool. Pauze in de Prinsentuin. Leuke leraren: De heren Zandkuil, Verbeke (vooral muziekles, de Vier Jahreszeiten, alle liedjes uit de My Fair Lady voor de opening nieuwe school). Ook Zeilstra en Postma. Ik herinner mij nog vele klasgenoten; Marian van Nieuwkerk,Hennie Jellema (zie ik nog zo nu en dan), Grace Hereman, Gelt Glas, Broer Bearda,Bettie Douwenga, de heren `d Ancona, Bolle en de Nijs ( van het Huiswerkinstituut). Leuke tijd gehad, velen uit het oog verloren.

  Perkmavo, 1966

  Ik herinner mij meester van Nienes, Jongsma, Hazelhof en Paulides.

  Ik herinner mij meester van Nienes, Jongsma, Hazelhof en Paulides. Knikkeren in de pauze.Sprookjes in de Koornbeurs.Wij waren veel met zijn vieren: Evelien Jellema, Reinie Brandenburg en Marian Hoekstra.Ik herinner mij nog Anske de Boer, die moest netjes nederlands spreken; hij had een breifje in de buise i.p.v. een briefke in de buse!!

  Kleyenburg, 1959

  ?