Els Schuurmans

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Els Schuurmans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Els Schuurmans heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hier heb ik bij Meester van de Rijt, we kregen ook handernarbeid van een Juffrouw Bedeschi, en bij Meneer Hermkens en Juffrouw van Schayk in de klas gezeten.

  Hier heb ik bij Meester van de Rijt, we kregen ook handernarbeid van een Juffrouw Bedeschi, en bij Meneer Hermkens en Juffrouw van Schayk in de klas gezeten. Het ergste wat ik van de school vond was de tandarts die met de bus langs kwam. Daar heb ik een trauma van overgehouden.

  St. Josephschool, 1974

  Ik weet niet precies meer wanneer ik op "De Ruif" zat, maar volgens mij was het deze periode.

  Ik weet niet precies meer wanneer ik op "De Ruif" zat, maar volgens mij was het deze periode. Ik weet nog wel dat ik bij Juffrouw Jans heb gezeten en volgens mij ook nog bij Meneer van de Rijt. Zijn er toevallig vroeger ook foto's gemaakt van de klassen? Na 1975, ben ik naar de "ST Joseph" school gegaan. Wie kent mij nog.Ik weet niet precies meer wanneer ik op "De Ruif" zat, maar volgens mij was het deze periode.

  De Ruif, 1972

  Ik vond het leuk op de kleuterschool, tot mijn broer naar de eerste klas ging van de basisschool de Ruif.

  Ik vond het leuk op de kleuterschool, tot mijn broer naar de eerste klas ging van de basisschool de Ruif. Bij mij in de klas kwamen toen, Lenie Rosbak en Norbert Scharff erbij, dat was wel erg gezellig. We hebben heel veel geklets. Onze Juffrouw was toen, Juffrouw Sjan

  kleuterschool Ukkepuk, 1970

  ?