Els Oostrum

Kent 0 personen

ASK_ME , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Els Oostrum en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Els Oostrum heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik kwam van kleuterschool De Zonnestraal en er was geen plaats op de meisjesschool, dus werden wij op de jongensschool geplaatst in de eerste klas.

  Ik kwam van kleuterschool De Zonnestraal en er was geen plaats op de meisjesschool, dus werden wij op de jongensschool geplaatst in de eerste klas. Voor het eerst samen met jongens en meisjes. De Ariënsschool was nog niet klaar, ik ben daar toen wel naar de tweede klas gegaan.

  2008, Els Oostrum

  In de 2e klas bij Dhr Raadt werd ik op mijn hand geslagen met een lineaal omdat ik niet met mijn rechterhand wilde schrijven, ik ben nl.

  In de 2e klas bij Dhr Raadt werd ik op mijn hand geslagen met een lineaal omdat ik niet met mijn rechterhand wilde schrijven, ik ben nl. linkshandig. In de 4e klas zaten wij samen met de 6e klas in het Julikagebouw in de Hooft Graaflandstraat, daar woonde ik ook, omdat ik een kruisteken maakte met mijn linkerhand werd ik opgesloten door Dhr. Loves en de rest ging naar de speelweide. Later hebben we ook nog in een noodgebouw op de Verl. Hoogravenseweg gezeten.

  2004, Els Oostrum

  Als wij les hadden van de heer Loods, dan stond ik bij voorbaat al op de gang, hij kwam de klas in en ik moest er uit, terwijl ik niets deed.

  Als wij les hadden van de heer Loods, dan stond ik bij voorbaat al op de gang, hij kwam de klas in en ik moest er uit, terwijl ik niets deed. De puzzletochten waren heel leuk en ook de legerdag. Ik vond het volksdansen van lange Smit in de aula vreselijk.

  2004, Els Oostrum
  ?