Els Oostra-Stuit

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Els Oostra-Stuit en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Els Oostra-Stuit heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Ik kreeg eerst een jaar AMV en daarna heb ik accordeonles gehad van meneer Knoop.

  Ik kreeg eerst een jaar AMV en daarna heb ik accordeonles gehad van meneer Knoop. Ik vond het een goede opleiding. Voor mij was het ook de eerste kennismaking met de klassieke muziek. Mijn vriedinnen kregen pianoles en blokfluitles en vioolles, Al met al een leuke muzikale tijd waarvan ik veel geleerd heb!

  2007, Els Oostra-Stuit

  Een kleuterschool met ouderwetse strenge juffen.

  Een kleuterschool met ouderwetse strenge juffen. Er mocht niet veel gekletst worden want dan moest je in de hoek staan. Stel je voor, we waren nog maar vier jaar, in deze tijd zou dat niet meer kunnen!

  2007, Els Oostra-Stuit

  Mijn vriendin was Fenna Kugel, wij zaten ook al samen op kleuterschool De Klimroos, en ik had ook een heel trouw vriendje, Cor de Vrieze.

  Mijn vriendin was Fenna Kugel, wij zaten ook al samen op kleuterschool De Klimroos, en ik had ook een heel trouw vriendje, Cor de Vrieze.Mevr.Boukan vond ik een lieve juf, in de vierde klas kregen we juf Meyer en dat vond ik een kreng.

  2007, Els Oostra-Stuit
  ?