Ontdek PLUS

Els Van der Mooren van Iperen

Kent 12 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Els Van der Mooren van Iperen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Els Van der Mooren van Iperen heeft 6 klassenfoto's en kent 12 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dit was niet de school van mijn keuze maar van mijn Moeder.

  Dit was niet de school van mijn keuze maar van mijn Moeder. Ik zelf wilden naar de Mavo om vervolgens naar de vroedvrouwen school te kunnen gaan .Maar in die tijd was Moeders wil wet. Het was ondanks dat toch een leerzame tijd op de Prinses Irene school. Mijn beste vriendin was Mary Lenior. Hoop haar nog eens te kunnen spreken hoe het met haar gaat. Haar Vader zat in de confectie in de van spilbergenstraat in Amsterdam ze had een oudere broer ik dacht Johan. . Ze kreeg een vriendje die duiven had.Op schoolbank kan ik haar helaas niet vinden??

  Prinses Irene, Vak- en Huis..., 1963

  Een leuke meester was Dhr.

  Een leuke meester was Dhr. van den Berg. Mijn beste vriendin was Gerda van der Ven en ook haar nichtje Loes Raaijmakers. Ik ging ook goed om met Ingrid Merkelbach die kwam uit Groningen naar Amsterdam met haar Vader. Mijn Broertje Hansje van Iperen en zusje Adri van Iperen zaten ook op deze school . We hebben het daar prima gehad.

  Pieter Jelles Troelstraschool, 1959