Els Moll

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Els Moll en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Els Moll heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik herinner mij nog juffrouw Loos (kikkerdoos)ik geloof dat ze 2of3jaar terug is overleden ze was 90.

  ik herinner mij nog juffrouw Loos (kikkerdoos)ik geloof dat ze 2of3jaar terug is overleden ze was 90. de kinderen die ik nog herinner zijn:roelie van reenen,astrid van de velde,marion cremer,jannie werkhoven,rolf meter,ven deklis,friedje van de dolder,en ik geloof linda van leeuwen. ik ben getrouwd heb 2 jongens van 14 en 16 en woon in huizen.

  de bijenkorf kleuterschool, 1963

  wat ik mij nog herinner is miep bos wij zijn nog bij haar huwelijk geweest in roermond,ook zijn we bij het huwelijk van juf gort en meester sarelse geweest.

  wat ik mij nog herinner is miep bos wij zijn nog bij haar huwelijk geweest in roermond,ook zijn we bij het huwelijk van juf gort en meester sarelse geweest.verder ken ik nog willie witbaard, ida miche,gea van de werf ,alja,corma bikker,meester kuit was een hele lieve man en dan had je ook nog bouwsema wat een nare man was dat.

  christelijke huishoudschool, 1971

  ik ken nog meester van der kolk ,meester noppe,meester van de neut,meester mulder,meester boelhouwer,juf de hollander,juf werkman,juf pot,meester prins was een hele lieve man,als er veel sneeuw lag stond er op het dak altijd een paar poppen die kon je dan

  ik ken nog meester van der kolk ,meester noppe,meester van de neut,meester mulder,meester boelhouwer,juf de hollander,juf werkman,juf pot,meester prins was een hele lieve man,als er veel sneeuw lag stond er op het dak altijd een paar poppen die kon je dan omgooien met sneeuwballen meester prins liep zijn eigen altijd rot om die poppen weer neer te zetten.was een leuke tijd.ook met sportdag bij de vijver bij annashoeve.

  Nassauschool, 1966

  ?