Els Hofs

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Els Hofs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Els Hofs heeft 10 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  eerste klas juf Funken.

  eerste klas juf Funken.Was een lieve juf. In tweede klas mere Therssia was een aardige zuster, bij haar in de klas mocht je om de beurt in lerarenkamer melk gaan drinken dat vond ik niet lekker brrr... Derde klas Mere Alphonse ,dat was een verschrikking. heb een klassefoto van onze klas bij haar. Vierde juf Hinzen, ze viel ook heel goed mee. Vijfde klas Mere Leocadie, ook niet veel aan. Zesde juf Buck was een schat.Heb ook een foto van haar klas. Moesten ook iedere vrijdag met de hele school bij H. Hart beeld komen staan en dan zingen samen.

  R.K. meisjesschool H. Hart, 1956

  Ben Els ??-Bols.

  Ben Els ??-Bols. Zat op de balletschool van Wally Haacken.Ze had ook een balletschool in Heerlen. Deze lessen waren in het Volkshuis aan de Hoofdstraat in Kerkrade ,vervolgens in de jongensulo Ambachtsstraat. grote uitvoeringen waren in het Hubertushuis. Wat ik me heel goed herinner was dat Wally Haacken altijd zei:"Hoch die beinen". Wie herinnert haar zich nog?

  Balletschool Wally Haacken ..., 1956

  Ben Els ??-Bols.

  Ben Els ??-Bols. Heb op de Maria Assumpta Randweg 2 Heerlen(Schandelen) de INAS gedaan. Had Juf Meertens als klasssejuf. De muziekles van mevr.Smeets was Prachtig ,vooral Schenkt mann sich rosen in tirol. Dan had je tekenleraar Dhr.Graus die man speelde ook heel goed op de trompet.Als iets mis ging in de les,dan maakte hij met een paar halen weer iets moois van je werk en kon je weer verder.Hij had ook nog een broer op deze school hij was concierge een heel behulpzame man. Een lange broek mocht niet altijd op school,zeker in de huishoudvakken niet. Een rok meenemen iedere dag uit Kerkrade was te veel sjouwen, dus had ik lieslaarzen aan,lekker warm en het kon onder rok of jurk aan.Juf Wark de directrice vond het maar niets ik vond het en zeker in de winter lekker warm op de brommer als ik van Kerkrade kwam. Heb de theorie niet gehaald in `68, dus heb ik het van 1968-1969 opnieuw gedaan met als klassedocent Mej.Crousen.Tot april met de ene klas en toen ze de stage gingen lopen heb ik met de rest die terug kwam eindexamen gedaan. Leuke tijd gehad. Nu hebben we van deze Inas klas 1968-1970 geprobeerd om alle klasgenoten weer terug te vinden. Dat is gelukt nu kunnen we verder.

  maria asumpta, 1966

  ?