Els Haakman

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Els Haakman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Els Haakman heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet niet of dit de juiste school is.

  Ik weet niet of dit de juiste school is. Ik heb twee jaar HAVO gedaan, met de bedoeling om naar de PABO te gaan. Heb dit nooit gedaan. Er zat in het gebouw ook een opleiding voor fysiotherapeuten. Namen zoals Geeske Krikke, Ria de Oude, Els Jensen?, haar vriendje Menno. Ik weet er nog enkele maar kan er niet zo snel opkomen. Ben laatst nog op bezoek geweest bij Geeske Krikke.

  Christelijke PABO, 1975

  Met Mary Wuite en Aleid heb ik 4 jaar hier op school gezeten.

  Met Mary Wuite en Aleid heb ik 4 jaar hier op school gezeten. Ik vond dit helemaal geen leuke school. Weet nog wel wat namen van leerkrachten en klasgenoten. Was blij dat ik er vanaf ging. Heb daarna nog twee jaar HAVO gedaan

  Willem Hovyschool (MULO), 1971

  Ik zat al met Mary Wuite, Karin Hulsman, Aleid, Dora vd Berg en Lex Fey op de kleuterschool.

  Ik zat al met Mary Wuite, Karin Hulsman, Aleid, Dora vd Berg en Lex Fey op de kleuterschool. Ik heb nog een foto van ons afscheid. Ik weet nog één naam van een juf: Hoedemaker (zij is toen getrouwd). De naam van de directrice weet ik niet meer. We hadden een binnenspeelplein met een zandbank en een buitenspeelplein.

  Kleuterschool De Wiltzangh, 1963

  ?