Ontdek PLUS

Els Gastel

Kent 1 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Els Gastel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Els Gastel heeft 5 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zelf heb ik niet op deze school gezeten maar wel mijn echtgenoot Geboren 1939 helaas aug.

  Zelf heb ik niet op deze school gezeten maar wel mijn echtgenoot Geboren 1939 helaas aug.2009 overleden. Vond deze foto met opruimen vond het wel leuk om deze foto te plaatsen. Weet niets van zijn school tijd. Het enige wat ik weet dat hij is begonnen op de Sloterdijk vermoedelijk maar 2 jaar gevolgt is toen naar de Winklerschool gegaan aan de Nassaukade. Mijn echtgenoot was Arend van Gastel - Woonde in de Kijkduinstraat 127 is

  Sloterdijkschool, 1946

  Ik heb deze school gevolgd omdat ik nog te jong was voor ULO/MULO het heette toen het 7e leerjaar VGLO.

  Ik heb deze school gevolgd omdat ik nog te jong was voor ULO/MULO het heette toen het 7e leerjaar VGLO. Het hoofd van de school was hr de Lange. Mijn onderwijzeres was mevr.Verbeek.

  Professor Vening Meineszschool, 1958

  Wie mij bij is gebleven is hr A.

  Wie mij bij is gebleven is hr A.Kooistra leuke herinneringen heb ik er aan over gehouden. De Engelse lerares had een bijnaam Eijsberg de echte naam Eijsvogel.De kooklessen werden gedaan door mw.Lammers. Op het stuur van de fiets hadden we een koperen plaatje met een nummer dat was voor de fietsenstalling. Mocht je ooit straf hebben gehad dan was het nummertjes of namen borduren voor de handdoeken voor de lokalen als je erg bont had gemaakt dan kon je vloeren boenen op je vrije middag.Wie zaten er bij mij in de klas. Tineke Sloep - Marianne Hengel zijn de enige naam die ik weet.

  Industrieschool voor de vro..., 1959