Els Ferwerda

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Els Ferwerda en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Els Ferwerda heeft 18 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na de Arendstuin gingen we naar de Gedempte Keizersgracht.

  Na de Arendstuin gingen we naar de Gedempte Keizersgracht. Die school met die twee grote trappen aan iedere kant. Ook al weg. Weet nog dat ik eens mijn voet verstuikt heb. Door van die trap af te vallen. En daar hadden we de koffieshop om de hoek. Hebben eens met de halve klas gespijbeld, och wat was die leraar kwaad, Kramer volgens mij en we hadden Engels of tekenen van hem. Weet eigenlijk niet hoe het verder afgelopen is. Of we strafwerk hebben gekregen of niet. Is uit het geheugen verdwenen. dit was in de 3e klas 3A. Achtermij zaten toen Jopie Lange en Sietske Mulder. Naast mij Fenna de Boer.

  Keizersgracht MULO, 1965

  Ik vond van Riekje v.

  Ik vond van Riekje v. Brummelen, Heleen Koopal, Karin Dijkstra, Marjan Dijkstra, Elza Helbig, Thea Appeldoorn, Evie Algra, Martha de Groot, Neeltje Brouwer, Marietje Ferwerda, Jannie Edens, Klaske Beeksma, Bettie de Boer, Mario Jissink, Oekie Wijnandts, Hilda van Dijk, Jellie de Vries, Ellen Bethume nog een gedichtjes in mijn Poesiealbum. Waar zijn jullie allemaal? Van een paar weet ik waar ze wonen. We hadden meneer Lunsingh. Voor handwerken hadden we Juf Jagersma. Later in het tweede jaar had ik meneer de Groot. Dat jaar zijn we ook op de fiets naar Holwerd geweest. Schoolreisje op Ameland. Moet nog ergens foto's hebben. Zal ze opzoeken en hier plaatsen.

  vijverschool, 1962

  Heb maar 1 jaar op deze school gezeten.

  Heb maar 1 jaar op deze school gezeten. Moest later naar Plataan II. Waarom?? weet ik niet meer.

  Plataanschool, 1956

  ?