Els de Bruijn

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Els de Bruijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Els de Bruijn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  mijn beste vriendin was en nog steeds Lucia Voogd en Dineke de Mol maar met haar heb ik helaas geen contact meer mee behalve dan een kerstkaart.

  mijn beste vriendin was en nog steeds Lucia Voogd en Dineke de Mol maar met haar heb ik helaas geen contact meer mee behalve dan een kerstkaart. Twee leerkrachten Dhr. van Dalen en Rene Barends natuurlijk. Ik heb leuke herinneringen aan die tijd. Vreselijk veel gelachen vooral met de werkweken.

  L.H.N.O. Pr. Willem Alexand..., 1970

  veel van die tijd kan ik mij niet meer herinneren.

  veel van die tijd kan ik mij niet meer herinneren. namen zoals martine hartnak, debbie kouwenhoven, ciska v.d. plaat, marion arens, ingrid neeve,han dee en heleen van dooren,joke boswinkel,mr. v.d. meijden,pim koning,fred louwersheimer, leo edelman, yvonne zwiers,juf van daalen, joke truijens, wytske van rooijen, monica tuinman, ingrid stein, lily kok, deze namen heb ik uit een poezie album. Ikzelf was verlegen en viel volgens mij niet erg op.

  Catharina van Renesschool, 1964

  ?