Els Barendregt

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Els Barendregt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Els Barendregt heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In vergelijking met mijn andere opleidingen was dit een ongelofelijk strafkamp! Het sporttenue, de parkloop (weer of geen weer!), de douchecontrole, de studienissen.

  In vergelijking met mijn andere opleidingen was dit een ongelofelijk strafkamp! Het sporttenue, de parkloop (weer of geen weer!), de douchecontrole, de studienissen. Ik kan me niet zo veel mensen meer herinneren. Ik heb altijd veel gelachen met Linda van Batenburg, fietste naar school met Jolanda de Koning en Mirjam van Eeren, Sandra Appeldoorn, veel lol gehad met Annelies van Rhoon. Ik had met Michelle altijd een geheime hut in een kamertje onder het podium in de kantine, waar we dan stiekem naar toe gingen thee drinken enzo. Dat was wel gaaf. Wel leuk waren de filmavonden!

  Prinses Juliana Scholengeme..., 1987

  Onwijs toffe tijd gehad! Met de Jan Hulsker boot (zo heette die geloof ik) door de R-damse havens varen.

  Onwijs toffe tijd gehad! Met de Jan Hulsker boot (zo heette die geloof ik) door de R-damse havens varen. De schoolfeesten waren ook altijd gezellig. Een paar jaar geleden nog naar een reunie geweest. Ben nog steeds vriendin met Natasja Giessen. Ik heb Klaas Levering nog wel eens gesproken, Peter Bovenkamp op vakantie tegen gekomen. Ron Valkenburg heb ik daarna nog wel eens gesproken en gezien. En ik herinner me Albertine nog heel goed. Hoe is het met jullie?????

  haven en vervoerschool Jan ..., 1992

  Vooral het laatste jaar met de musical ("Het spoor bijster"geloof ik)was erg leuk en kamp natuurlijk.

  Vooral het laatste jaar met de musical ("Het spoor bijster"geloof ik)was erg leuk en kamp natuurlijk. Verder kan ik de leraren juffrouw Punt, juffrouw Schipper, meester Reeders en juffrouw van der Hil )met die grote tanden' nog herinneren. Ondanks dat ik in Strijen woon, zie ik niet vaak oude bekenden.

  De Weele, 1979

  ?