Elmer Vogelaar

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Elmer Vogelaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Elmer Vogelaar heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zit nog steeds op deze school.

  Zit nog steeds op deze school. Sterker nog, ben net begonnen aan de 4 jarige deeltijd opleiding leraar basisonderwijs. Moet zeggen dat ik daar wel vrolijk van word.

  Ichthus / INHOLLAND, 2004

  Man dit was pas mijn school! Zoveel lol gehad hier (vandaar dat ik ook TWEE keer ben blijven zitten! ;-) ) Spijbelen deed ik ook beetjuh te vaak! whoehahaha en dan gewoon met een collega muzikant muziek maken in studio A en dan Rien die ons wel ff kwam vr

  Man dit was pas mijn school! Zoveel lol gehad hier (vandaar dat ik ook TWEE keer ben blijven zitten! ;-) ) Spijbelen deed ik ook beetjuh te vaak! whoehahaha en dan gewoon met een collega muzikant muziek maken in studio A en dan Rien die ons wel ff kwam vragen of we geen les hadden! Ik kon eigenlijk met elke leraar wel opschieten alhoewel sommige wel een beetje een gebruiksaanwijzing hadden/hebben! Lessen van van de Est waren wel zo gemakkelijk, dus ging er nooit heen! Ben blij dat ik op een gegeven moment geen les meer kreeg van Henk Arts maar van Wim Essed, dat heeft me hele schooltijd daar gered! Big Band was mijn all time favourite, tnx Jacques

  Havo voor muziek en dans, 1995

  Het schoolorkest, ik was altijd maar met muziek bezig terwijl de rest met sport, vandaar dat ik na 2 jaar over ben gegaan naar de muziekhavo in Rotterdam!.

  Het schoolorkest, ik was altijd maar met muziek bezig terwijl de rest met sport, vandaar dat ik na 2 jaar over ben gegaan naar de muziekhavo in Rotterdam!

  De Ring van Putten, 1993

  ?