Bekijk het volledige profiel van Elma van Enk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

Elma van Enk heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Dit is mijn nieuwste uitdaging...

Dit is mijn nieuwste uitdaging, mijn master halen. Op dit moment ben ik zo´n 1,5 jaar bezig. Het is fantastisch en het gaat heel goed, maar het is dit laatste jaar echt best moelijk en flink aanpoten, want het is echt zooooo veel om te leren en bijna alles in het engels..

2004, Elma van Enk

Ik heb hier alleen groep 1,2,3...

Ik heb hier alleen groep 1,2,3 en een deel van groep 4 meegemaakt. Daarna zijn we verhuisd richting Zeeland. De namen die ik mij nog kan herinneren zijn: Petra, Linda, Jacobiene, Renate, Agnes, Tommy, Pim, Johan.... Ik vergeet er vast nog een heleboel en misschien dat deze mensen niet eens bij mij in de klas zaten, maar ik was toen ook nog maar 7 jaar oud. Vaag kan ik mij ook nog wel wat leraressen herinneren.. Juffrouw Annelies, Juffrouw Ellen, Juffrouw van Delzen... Verder weet ik eigenlijk niet meer zo heel veel van deze school.

2004, Elma van Enk

Deze schoolperiode heb ik nog ...

Deze schoolperiode heb ik nog maar net afgesloten. Het was hard werken en veel leren, maar ik heb het uiteindelijk gehaald!!! Wat me het meest is bijgebleven zijn met name de vrijdagen dat ik in de soos zat met een aantal van de klas. Dat was altijd erg gezellig!!! Ook de bedrijfsbezoeken waren erg leuk, we zijn bij veel bedrijven binnen geweest waar niet iedereen zomaar binnen komt. Hoogtepunt van deze 4 jaar was de afsluitende studiereis naar Londen... Dit was echt te gek!!! Super gezellig met iedereen, veel gezien, veel geleerd, bij veel bedrijven binnen geweest (waar niet zomaar iedereen binnen komt), veel lol gehad in het uitgaanscentrum van Londen en het halve hotel midden in de nacht wakker gemaakt met onze capriolen...

2004, Elma van Enk
?