Elly Wever

Kent 3 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Elly Wever en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Elly Wever heeft 2 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Land en tuinbouw school.

  Land en tuinbouw school... het werken in de tuin vond ik erg leuk.Met juf Koster die we Klaartje Koe noemden . Juf Stufkens was een schat die had als bijnaam Gummetje . Ik ging om met Alie van Dekken... waar zou die zijn gebleven ? Koken en dan opeten wat je gekookt had ...hhmm...niet altijd een sucses. Naailes heb ik later nog veel plezier van gehad, kleding voor mezelf en de kinderen maken en later voor de kleinkinderen vond ik leuk.

  2007, Elly Wever

  Wat ik me herinner .

  Wat ik me herinner ... in de hal stond een heel groot aquarium , dat mochten we soms schoonmaken , met een scheermesje het glas aan de binnenkant schoonmaken. Er was eens een demonstratie glasblazen in die hal. Het afscheid van school...met optreden op het podium daar. Ik moest een gedicht leren uit Ritme en Rijm "Van Daantje en het kraantje " het boekje heb ik nog . 8 coupletten , het zit nu nog in mijn hoofd !! Franse les na schooltijd in de tuin Oude kranten verzamelen voor een goed doel en achter op het schoolplein in een schuur brengen tot die uitpuilde. Juf Kazemier voor handwerkles. Meester Autsema die altijd aan het eelt van zijn handen knabbelde ... onder het bidden ook .. jaja ik keek stiekum . Heb ik er eigenlijk ook nog iets geleerd ?? haha Ik speelde met Hilda Oldenbeuving, Tineke Kuiper ... de Korporaaltjes , Wim, Corrie en Lia..broertje Jan was nog te klein.

  2004, Elly Wever
  ?