Elly Wassenaar

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Elly Wassenaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Elly Wassenaar heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  1x per jaar schatzoeken in de zandbak.

  1x per jaar schatzoeken in de zandbak. De watertafel en de poppenhoek waren geweldig. Lieve juffen. Ook de timmerbank was favoriet.

  Kleuterschool Bambi, 1975

  Middelbare Hotelschool.

  Middelbare Hotelschool. Wat een rotschool. Als ik aan deze school denk krijg ik echt nare gevoelens. Gatver, maar ik wilde heb diploma hebben en die heb ik gehaald. Al die plastic mensen, vreselijk. Desondanks een geweldige studententijd gehad in Zwolle.

  Het Hanze College, 1989

  Eerst 3 jaar naar de Havo.

  Eerst 3 jaar naar de Havo. Toch liever feestvieren dan leren en naar Mavo-4. Wat een leuke tijd was dat. Samen met Elly Nieuwenhuis waren we de 2 Elly's. Daarna toch weer terug naar de Havo, dat was wel wat serieuzer. Toen de Havo klaar was wilde ik zo snel mogelijk uit Friesland vandaan. Op naar Zwolle, daarna naar Hoorn en ik ben niet meer teruggekomen naar Friesland. Soms mis ik het nog. Ben benieuwd hoe het met Danny, Greta, Marjan en de rest is van de Havo. En de twee tsjitskes, linda roersma enz. enz. En hoe is het met Elly, Thea, Shirley enz. van Mavo-4? Zou het leuk vinden om wat te horen van iedereen bij wie ik in de klas heb gezeten!

  Regionale Simon Vestdijk, 1983

  ?