Elly Vogel

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Elly Vogel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Elly Vogel heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De beste herinneringen heb ik toch wel aan de 4e klas bij meester Tillema.

  De beste herinneringen heb ik toch wel aan de 4e klas bij meester Tillema. Dit was zijn 1e of 2e jaar bij ons aan school en had toch een hele andere manier van omgaan met ons. Verder een hele leuke tijd gehad op deze school. Blokfluitles van de Graaf(buitenschooltijd) en gym van Verkerk. Het eerste jaar (groep3 voor nu) hadden we een juf Vermeer of zo iets dit was een hele lieve juf en heeft gezorgt dat ik mij een beetje thuis ging voelen in de grote massa(voor mijn begrippen althans). Deze juf is er niet zolang geweest en later heeeeel veeeeel later woonde ze in Delfzijl.

  Wicher Zitsema-School, 1961

  Niet echt leuke herinneringen aan dit schooljaar.

  Niet echt leuke herinneringen aan dit schooljaar.Dhr.Smit die mij bij de eerste les al vroeg of ik een broer had die Klaas heette, had ik toen maar nee gezegt want ik zou dan wel net zo'n klier zijn dan dat wat hij was. Hoe bedoel je beginnen met een vooroordeel.Een leuke start zo'n eerste jaar op de mavo. Het lag mij niet zo om de hele dag maar stil in een bankje te moeten zitten en te luisteren. Keten lag me toen wat beter o.a.met Hilda van Wattum, Melle(Jan) mulder ,Jan Linstra, Bertha Kloppenburg enz. Verder weet ik niet veel meer van dat jaar(waarschijnlijk verdrongen)alleen dat Evert Blink en Engbert de Vries er ook wel wat mee konden worden.

  chr . mavo, 1969

  De Inas gedaan, elke dag zo'n 17 kilometer op de fiets heen en terug door weer in wind.

  De Inas gedaan, elke dag zo'n 17 kilometer op de fiets heen en terug door weer in wind. Samen met Wieneke Evenhuis uit Middelstum, Titia Bolhuis en Lineke Wever uit Kantens. 1 x met de bus geweest dat was in november met een hevige storm en we hadden tentamens. Wij waren er maar de mensen van dicht bij die waren maar thuis gebleven. Lerearen die indruk hebben gemaakt zijn dhr. Steigstra, mw.Goris(stagebegeleidster), dhr.Wubs en de leraar Engels ben even zijn naam kwijt. Een geweldige tijd gehad op deze school.

  Preludium, 1973

  ?