elly vanlint

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van elly vanlint en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  elly vanlint heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  op deze school heb ik mijn diploma s.

  op deze school heb ik mijn diploma s.p.w niveau 4 gehaald.Een dag in de week en 20 uur stage. Ik heb een leuke maar ook een zware tijd gehad. In die opleiding leuke mensen ontmoet maar ook veel mindere leuke dingen privé. Wat mij nog het meeste bij is gebleven is dat wij met een groep van 24 begonnen, daar waren het eerste jaar nog 12 van over. Het tweede jaar zijn wij met een andere groep samengevoegd totaal waren we weer met 24. Uiteindelijk zijn er 5 met een diploma geslaagd.

  2004, elly vanlint

  Op dit moment ben ik nog steeds werkzaam op de Ark als assistent en externe stagebegeleider.

  Op dit moment ben ik nog steeds werkzaam op de Ark als assistent en externe stagebegeleider. Een gezellige school met geweldige leerlingen en fijne collega's. Mijn hobby's zijn naar de camping gaan,lezen,muziek en het werken met de leerlingen van het v.s.o (eindgroep)

  2004, elly vanlint

  na en geweldige tijd te hebben gehad op de prof.

  na en geweldige tijd te hebben gehad op de prof. van de leeuwschool kwam ik op de breevaart. wat een tegenvaller, deze school vond ik helemaal niks.ik heb het ruim een jaar volgehouden en ben toen gaan werken in een groentenzaak. later heb ik een deeltijd opleiding gevolgd s.p.w in rotterdam. ik weet wel dat wij o.a sylvia schouten en martine ....? en ik de school heel wat last hebben bezorgd.

  2004, elly vanlint
  ?