elly van dermade

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van elly van dermade en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 17

  elly van dermade heeft 17 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  ik ben begonnen op de hillevlietschool in 1950 6jaar 1ste klas va het 2e leerjaar naar de heliantusschool,omdat ik inmiddels in de millinxstraat woonde en te lang onderweg bleef.

  ik ben begonnen op de hillevlietschool in 1950 6jaar 1ste klas va het 2e leerjaar naar de heliantusschool,omdat ik inmiddels in de millinxstraat woonde en te lang onderweg bleef. elly van der made.

  2007, elly van dermade

  op de heliantus gekomen 2e klas juffrouw den drijver de namen op de foto linksboven : aad.

  op de heliantus gekomen 2e klas juffrouw den drijver de namen op de foto linksboven : aad.nadort,lenie.huizer,els.v.d.braak,rietje.steger,janny.volmer,-ria.rudeselie,rietje.spanjersberg,ciska.slange.adrie?--meester does,--- onder links: piet.hovink,willem.sluis,bertus.boekhout,--thijs.v.nek,rein?,leendert.d.jong,rob.v.die,robbie.v.d.spek,hans.keyzer,pie?anneke.v.ham,lenie? elly van der made niet opdeze foto.

  2007, elly van dermade

  kook , naailes leuk ,strijken bij juf vermeer een verschrikking.

  kook , naailes leuk ,strijken bij juf vermeer een verschrikking. miep kaho,tini,hanny en nanny . excursie etten leur tomado fabriek. 3 dagen oisterwijk . -------------------------------------------------------------- 1970 mavo voor volwassenen in Schiedam 1980 mavo certificaat frans

  2007, elly van dermade
  ?