Elly Unger

Kent 15 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in Mount Macedon, Australia

  Bekijk het volledige profiel van Elly Unger en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Elly Unger heeft 11 klassenfoto's en kent 15 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Omdat mijn verjaardag in oktober valt heb ik bijna 2 jaar op de kleuterschool doorgebracht.

  Omdat mijn verjaardag in oktober valt heb ik bijna 2 jaar op de kleuterschool doorgebracht. Heel veel van deze jaren kan ik me niet herinneren maar ik denk dat de kleuterschool tot midden 1956 deel uit maakte van de openbare lagere school aan de Adm. Tromplaan. Daarna werd de nieuwe kleuterschool geopend aan de Adm. de Ruyterlaan.

  Jan Duikerschool (kleutersc..., 1955

  Ik woonde in Zoetermeer en ging elke dag met de bus naar Voorburg.

  Ik woonde in Zoetermeer en ging elke dag met de bus naar Voorburg. Goede herinneringen aan mijn ODL-jaren. Begon in 1963 in brugklas 1D - klassenleraar Hr de Zwart. Daarna de MMS met o.a. Mvr Stotijn/Muziek, Mvr Landsaat/Engels, Mvr Son/Duits, Hr de Zwart/Aardrijkskunde. Deed in 1968 eindexamen in klas A5M - klassenleraar was Peter van Lint/Nederlands. Leuk de lessen in al die verschillende gebouwen, o.a. klooster en noodlokalen langs de Vliet. Zo kwam je op weg naar de volgende les in de gangen altijd wel iemand tegen!

  Openbaar Dalton Lyceum, 1963

  Kwam hier in de 3e klas op school, bij Juffrouw v.

  Kwam hier in de 3e klas op school, bij Juffrouw v.d. Tuuk. Leuke, zorgeloze jaren, op de fiets naar school, spelletjes op het schoolplein. Vreselijk die gymnastieklessen waarbij wij op lengte geordend in een rij moesten staan!

  Openbare Lagere School, 1959

  ?