elly stelloo

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van elly stelloo en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  elly stelloo heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  met riet in de klas gezeten, later zelfs met riet bij de Ned.

  met riet in de klas gezeten, later zelfs met riet bij de Ned. bond van vervoerspersoneel gewerkt. mijn leraar was meneer troost

  Groengordelschool, 1952

  met leo van der velde, jan de haan, joop van helden, andreas, annemarie aaldijk, mieke, thea, karel van der zee in de klas gezeten.

  met leo van der velde, jan de haan, joop van helden, andreas, annemarie aaldijk, mieke, thea, karel van der zee in de klas gezeten. mijn herinneringen aan juffrouw serlier zijn niet zo geweldig, ik heb er nog steeds nachtmerries van. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] leo van der velde, annemarie aaldijk, carla van tuyl, juffrouw serlier 2 of 3 jaar als onderwijzeres gehad, dit was geen succes wat mij aangaat, ze mocht me niet erg, meneer kievit 2 jaar als onderwijzer dit was een stuk beter.

  Vier Leeuwenschool, 1955

  mia vleming, henny stam, barry korevaar in de klas gezeten.

  mia vleming, henny stam, barry korevaar in de klas gezeten. ik heb hele leuke herinneringen aan de opleiding. mevrouw de haas voor naailes mevrouw van ackersdijk voor avo.

  Rotterdamse Huishoudschool, 1958

  ?